OPŠTINA ARANĐELOVAC: OD NAREDNE GODINE BESPLATNI UDŽBENICI ZA SVE OSNOVCE!

Predsednik opštine Aranđelovac Bojan Radović rekao je jutros za RTV Sunce, da će opština Aranđelovac naredne godine obezbediti besplatne udžbenike za sve osnovce.

RTV Sunce Aranđelovac

Budžetom opštine Aranđelovac za 2024. godinu predviđena su sredstva za besplatne udžbenike, ovaj predlog prošao je javnu raspravu, a odluka će uskoro biti izglasana na Skupštini opštine Aranđelovac. Za ovu namenu Opština Aranđelovac izdvojila je u 2024. godini, 40.000.000 dinara, izjavio je predsednik opštine Aranđelovac Bojan Radović, on je danas javno objavio ovu odluku posle aktiva direktora svih osnovnih škola sa teritorije opštine Aranđelovac, na kome je bio prisutan i opštinski većnik zadužen za prosvetu prof. dr Ivko Nikolić.

Podsetimo da je ovo istorijska mera podrške porodicama sa decom, i da se kao takva prvi put pojavila na teritoriji naše opštine, što dalje dovodi do jasnog zaključka da sadašnja opštinska vlast na čelu sa predsednikom opštine Bojanom Radovićem brine o svojim školarcima, o njihovim potrebama, potrebama njihovih roditelja, što je za svaku pohvalu.

Sve je ovo samo još jedan pokazatelj koliko opštinska vlast brine za svoje sugrađane, a pogotovo za one najmlađe, zato će se sledeće godine 40 miliona dinara uložiti u njihovo obrazovanje, ovo će biti jako značajno za sve roditelje čiji će kućni budžeti biti značajno rasterećeni.

Redakcija portala arandjelovac. com na kraju može samo da kaže da je ovo za svaku pohvalu, svaka čast Opštini Aranđelovac i predsedniku opštine Bojanu Radoviću!

Aranđelovac.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *