Humanitarni turnir u stonom tenisu za Stevu i Fiću,- Aranđelovac- mali grad velikog srca!

Humanitarni turnir u stonom tenisu za Stevu i Fiću održan je danas u prostorijama SRC „Šumadija“, turnir je tačno u 10 časova otvorila predsednica udruženja Filmski Centar „Compass Studio“ Milica Bošnjaković.

Printscreen

Predsednica Compass Studio-a obratila se takmičarima i gostima: „Dobar dan, želim da se zahvalim što ste došli u ovolikom broju, mnogo mi je drago zbog toga. Pre svega smo ovde zbog Steve i Fiće, ali i da se zabavimo i družimo. I zamolila bih vas, ne znam koliko ste upućeni jednoj našoj sugrađanki Katarini je potrebna naša pomoć, zamolila bih vas da svi pošaljemo po jedan humanitarni SMS 1587 na 3030, to je najmanje što možemo da uradimo. I ja ću da vam poželim sreću, imamo takmičarski duh, imamo volju i želju, i od ovog trenutka turnir je otvoren!“

Takmičarima i gostima obratio se i zamenik predsednika Compass Studio-a Stefan Bošnjaković:

Printscreen

„Dragi gosti i takmičari hvala vam svima što ste došli na ovaj humanitarni turnir u stonom tenisu, ovde smo pre svega da podržimo naše sugrađane Filipa i Stevana Stojanovića, da im pomognemo, i da im još jednom pokažemo da nisu sami, jer je Aranđelovac mali grad velikog srca.“

Na turniru je ukupno učestvovalo 18 takmičara, 15 na regularnom turniru, i 3 na revijalnom turniru za najmlađe i najstarije učesnike.

Printscreen

Na regularnom turniru posle niza napetih i kvalitetnih mečeva pobedu je odneo Ognjen Jelenić, srebro je uzeo Nikola Čolović, bronzu Stefan Petrović, a nagradu za drugo treće mesto Luka Čudić.

Na revijalnom turniru pobedu je odneo najstariji učesnik turnira Milorad Stojanović, drugo mesto osvojio je Mateja Milić, a treće Aleksandar Stojanović, koji je poneo i diplomu za najmlađeg učesnika turnira.

Printscreen

Diplome, medalje i pobednički pehar najboljim učesnicima dodelila je narodna poslanica Jelena Milivojević.

Printscreen

Prikupljeno je 23.210 dinara, i novac će sutra biti uplaćen na namenski račun fondacije Budi Human za Stevu i Fiću.

Compass Studio u svom instagram postu zahvalio se: Sportsko-rekreativnom centru „Šumadija“, Radio-televiziji „Šumadija“, Smotri umetnosti „Mermer i Zvuci“, Kompaniji „Knjaz Miloš“, Društvu sa ograničenom odgovrnošću „Autostar“ preduzećima „NFoto“, AutoCompassPlus, i „Kameleon dekoracije“, kao i svim učesnicima, i onima koji su dali svoj nesebični doprinos u realizaciji i organizaciji ovog humanitarnog turnira.

Atmosfera je bila na najvišem mogućem nivou, i turnir je prošao u zabavi i ferplay-u.

Printscreen
Printscreen
Printscreen

Na kraju turnira generalni sekretar Compass Studio-a Dušan Matić obećao je da će u budućnosti biti još humanitarnih akcija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *