Program „Sretenjskih svečanosti“

Poštovani sugrađani, predstavljamo vam program obeležavanja ovogodišnjih „Sretenjskih svečanosti“ i pozivamo da posetite neke od brojnih manifestacija koje smo pripremili za vas.

Posebno vas pozivamo da svi zajedno obeležimo centralnu proslavu Dana državnosti u četvrtak, 15. februara u Mesnoj zajednici Orašac. Očekuje se dolazak Njegove Svetosti patrijarha srpskog gospodina Porfirija i brojnih drugih visokih državnih zvanica i gostiju iz inostranstva.

Opština Aranđelovac

Sa lokacija „Vrbičke“, „Bukovičke“ i Hrama apostola Petra i Pavla od 07:00 časova organizovan je besplatan prevoz na liturgiju u Orašac za sve vernike koji žele da dočekaju patrijarha, a svečana molitva i pomen ustanicima počinje od 08:00 časova.

U 10:00 časova zakazana je svečana ceremonija obeležavanja Dana državnosti.Organizovan je besplatan prevoz od 07:00 časova sa tri lokacije, kod stare železničke stanice, gradskog trga „Venac slobode“ i iz Mesne zajednice Progoreoci, a autobusi će saobraćati čitavog jutra do Orašca u periodu od 07:00 do 09:00 časova.

Takođe, za sve đake, nastavnike i profesore organizovan je prevoz kod Sportsko – rekreativnog centra ‘Šumadija“.Vidimo se!

Neka Orašac bude u četvrtak, 15. februara prestonica i centar Srbije!

Živela Srbija!

Preuzeto sa: Opština Aranđelovac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *