„UVEK ĆU PODRŽATI SVAKU ODLUKU SRBA SA KIM“ Predsednik odgovorio opoziciji: Licemerje – ništa im ne valja što kaže Vučić

O PISANjU opozicionih medija da „Vučić maltretira Srbe na KiM terajući ih na izbore“, predsednik kaže da je važno da se vodi dijalog.

Foto: printscreen

– Plašim se da nemamo sagovornika za to, ali i najgori razgovor bolji je od toga da nema razgovora. A što se tiče tog licemernog pisanja, ja sam bio i ranije za to, ali Srbi sa KiM nisu bili. I uvek ću podržati svaku njihovu odluku! Morate biti uz njih, i kada je lako i kada nije – kaže Vučić.

Predsednik je rekao da morate biti tvrdi i jaki kada je teško vašem narodu, a ne onda kada je lako.

– Kada je veselje, onda vam 500 ljudi dolazi i javlja vam se. A kada je teško, onda ste sami. Nisam ja vlasnik života Srba sa KiM, nego da su promenjene okolnosti, i da ih molim za to. A pogledajte licemerje sa druge strane. Ranije im nije valjala odluka da se ne ide na izbore, sada im ne valja da se ide. Ništa im ne valja što kaže Vučić. Ja sam kriminalac i ubica, najgori na svetu. Ja sam kriminalac bez stranih računa, a on je pošten sa 619 miliona evra – kaže on.

Preuzeto sa: novosti.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *