SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SRPSKE NARPEDNE STRANKE U ARANĐELOVCU

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Aranđelovcu izdao je saopštenje i dostavio ga portalu arandjelovac.com.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Foto: Srpska napredna stranka

Kada god uđu u politički ćorsokak i kada nemaju izlaza niti opravdanje za svoju politiku, koju podržava mizerno mali broj građana, predstavnici opozicije počnu da napadaju predsednika Aleksandra Vučića.

Po već dobro isprobanom obrascu krenu, preko svojih medija, da plasiraju lažne informacije i na najbrutalniji način blate porodicu Aleksandra Vučića, neretko pozivajući i na svirepo nasilje.

Još jedan u nizu takvih napada desio se juče kada je tajkunski, opozicioni lider Dragan Đilas optužio Aleksandra Vučića da je najbogatiji čovek u državi, a da ga drže kao političkog taoca, navodno kriminalci.

Sve to izgovara Dragan Đilas, multimilioner, čovek koji verovatno ne može ni da izbroji sopstveno bogatstvo, inače stečeno tokom najtežih godina u novijoj istoriji srpskog naroda, godina vlasti Demokratske stranke.

Dok su privatizovane fabrike, stotine hiljada ljudi ostalo doslovno na ulici, a radnici u sudnicama sekli sebi prste, tajkun Dragan Đilas je stekao bogatstvo koje se danas meri stotinama miliona, a možda i milijardama evra.

Poručujemo dotičnom gospodinu, multimilioneru, da izađe pred građane Srbije, predstavi svoju politiku i odgovori odakle mu i na koji način je stekao toliko bogatstvo, a predsednika Srbije i članove njegove porodice ostavi na miru.

Ko o čemu, tajkun o poštenju!

Srpska napredna stranka Aranđelovac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *