Proglašeni najbolji sportisti i sportski radnici za 2022. godinu

Sportski savez Aranđelovac organizovao je sinoć u Domu omladine, tradicionalnu svečanost dodele priznanja za ostvarene sportske rezultate u 2022. godini.

ŽRK „Bekament Bukovička banja“ proglašen je za najuspešniji tim u seniorskoj konkurenciji, Marija Simić, golmanka ove ekipe je sportistkinja godine, a najbolji sportista Milan Radivojević, iz OK Šumadija.

Uručeno je 26 priznanja u ženskoj i muškoj konkurenciji u kategorijama pionira, kadeta, juniora i seniora, sportistima, trenerima i klubovima, a najviše priznanja pripalo je ŽRK Bekament BB i Karate klubu Knjaz.

Rukometašica Vladana Mitrović pripalo je priznanje za najbolju juniorku, dok je to laskavo priznanje u kadetskoj konkurenciji ponela Đurđina Radojičić. Treneru ŽRK „Bekament Bukovička banja“ Saši Boškoviću pripalo je priznanje za najboljeg trenera u Opštini Aranđelovac u seniorskoj konkurenciji.

Prisustvovao je veliki broj predstavnika sportskih klubova, dobitnika priznanja, sadašnjih i bivših sportista, predstavnika Opštine Aranđelovac, Sportskog saveza Srbije, Sokolskog saveza Srbije.

Prisutnima se obratila zamenica predsednika opštine Aranđelovac Nevena Irić, koja je naglasila da je lokalna samouprava izdvojila ogromna sredstva tokom proteklih 10 godina za rad klubova i Sportskog saveza, a takođe da su uložena i rekordna sredstva za poboljšanje sportske infrastrukture. Najavila je dodatna ulaganja u sport u narednom periodu.

Ova tradicionalna svečanost održana je po 59. put, a pokrovitelj je Opština Aranđelovac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *