Vučić o jačanju Vojske Srbije, brilijantna izjava Predsednika Republike!

„Za nas je najvažnije da sami možemo da čuvamo svoju zemlju, zato je neophodno da još više jačamo Vojsku Srbije.“- izjavio je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, a građani su izjavu mogli videti u vidu objave na društvenim mrežama Predsednika Vučića.

Društvene mreže

Do 2012. godine Vojska Srbije bila je u katastrofalnom stanju, tada su sadašnji politički vampiri Zdravko Ponoš i Boris Tadić topili tenkove, i rasprodavali vojnu imovinu.

Od 2012. godine pa do sada u Vojsku Srbije uloženi su milioni eura, ona sada ima najmoderniju opremu, naoružanje, a pripadnici Vojske Srbije u svojim redovnim dužnostima, i zadacima koje obavljaju koriste najsavremeniju tehnologiju.

Univerizet Odbrane poštovan je svuda u regionu, Vojna akademija najprestižnija je vojna škola koja svake godine rađa nove, mlada oficire, patriote koje će čuvati našu zemlju. Vojno-medicinska akademija definitivno je najbolja vojno-medicinska ustanova na Balkanu.

Wikipedia

Vojska Srbije u svom sastavu ima i 72 specijalnu brigadu, u čijem sastavu se nalaze specijalne jedinice: Sokolovi, Grifoni i Kobre, to su vojnici u svakom trenutku spremni za izvršavanje najkomplikovanijih i najkompleksnijih zadataka.

Balkanska-bezbednosna mreža

O spoljnoj i unutrašnjoj bezbednosti Srbije brinu se dve vojne agencije: Vojno-obaveštajna i Vojno-bezbednosna agencija.

Mir, bezbednost Srbije, i svih njenih građana u dobrim su rukama zahvaljujući Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, i Vladi Srbije koja sledi njegovu politiku, politiku mira, bezbednosti i stabilnosti.

www.vs.rs

Izvor naslovne fotografije i citat: Društvene mreže Predsednika Vučića.

Tekst: Samostalna vest portala „arandjelovac.com“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *