Saopštenje OO Srpske napredne stranke u Aranđelovacu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Aranđelovcu izdao je danas, 26.03.2024.godine zvanično saopštenje povodom širenja mržnje u vidu umrlice Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koju su na društvene mreže okačili i delili aktivisti i extremisti koji pripadaju opozicionim strukturama.

Printscreen

Saopštenje prenosimo u celosti:

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Aranđelovcu najoštrije osuđuje još jedan oblik patološke mržnje prema predsedniku Aleksandru Vučiću.

Hronika ludačkog, izvornog zla prema Aleksandru Vučiću nastavljena je objavljivanjem umrlice sa likom našeg predsednika, koja se deli masovno putem društvenih mreža.

Devijantni, morbidni mrzitelji svega srpskog i sopstvenog naroda, predvođeni Draganom Đilasom, njegovim poltronima i tajkunima, odavno su prestali da imaju bilo kakvog obzira i makar trunku dostojanstva. Napadi na porodicu i predsednika Vučića iz dana u dan dobijaju nove oblike, a ideolozi ludila smišljaju sve brutalnije načine.

Svesni sopstvene nemoći, očajni jer ne mogu da ispune obaveze prema nalogodavcima i unište Srbiju, više zaista nemaju kočnice u degenerisanom ponašanju.

Pozivamo sve nadležne organe da stanu na put neofaštistima, istim onima koji ne umeju da oplakuju tragediju sopstvenog naroda, koji ne umeju da izdaju saopštenje povodom NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, niti osude monstruozan teroristički napad u Moksvi. Umeju zato da se dive antisrpskim stavovima na nekim dubrovačkim tribinama, gde stvaraju nove nacije, gde žele da skvotiraju hramove Srpske pravoslavne crkve i gde se naglas smeju svojim fašističkim pošalicama. Umeju i da prave umrlice sa likom Aleksandra Vučića, da prete ubistvom njegovoj porodici i da prizivaju najgore smrti.

Izdajnici svoga roda, poručujemo vam da nikada nećete uspeti. Naša zemnja, naš narod oduvek je bio slobodarski i odlučan u nameri da bude svoj na svome.

Nikada se nismo niti ćemo se robom zvati.

Ne prodajemo se za šaku dukata i odlučno poručujemo:

Živeo Aleksandar Vučić!

Živela Srbija!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *