Radovi na rekonstrukciji vrtića u MZ Darosava. Snažna poruka predsednika Opštine Bojana Radovića: „Uskoro ćemo u Aranđelovcu imati mesta za sve mališane.“

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji vrtića „Leptirić“ u Mesnoj zajednici Darosava uveliko traju. Država će u kompletnu sanaciju i proširenje kapaciteta objekta PU „Duga“ uložiti više od 130 miliona dinara.

Pink Tv: Printscreen

Trenutni prostor od 150 kvadratnih metara biće dupliran, pa će tako u novih 300 kvadratnih metara biti dovoljno prostora da budu primljena sva deca iz ove mesne zajednice. Objekat vrtića „Leptirić“, građen pre više od 40 godina, potpuno je devastiran tokom prošlogodišnjih poplava, ali će sada pored obnove biti više nego značajno proširen i imati sve neophodne uslove za boravak naših najmlađih sugrađana.

Pink Tv: Printscreen

– Pored ovog vrtića gradi se još jedan vrtić u gradu, takođe zahvaljujući resornom ministarstvu, zahvaljujući Vladi Republike Srbije, zahvaljujući snažnoj inicijativi našeg predsednika, mi ćemo uskoro u Aranđelovcu imati dovoljno mesta za sve mališane- izjavio je za RTV Pink predsednik Opštine Aranđelovac Bojan Radović.

Na ovom linku: https://www.facebook.com/share/v/SadiWZWJhKLjsKhp/?mibextid=oFDknk pogledajte prilog kolega sa RTV „Pink“ koji su pre nekoliko dana bili na licu mesta i obišli radove.

Izvor: Opština Aranđelovac i RTV Pink

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *