Compass Studio: HUMANITARNI TURNIR U STONOM TENISU ZA STEVU I FIĆU!

Filmski centar Compass Studio organizuje Humanitarni turnir u stonom tenisu, za Stevu i Fiću mališane koji boluju od autizma, i koji su pre nekog vremena nažalost izgubili oca.

Turnir će se održati u maloj sali Sportsko-rekreativnog centra Šumadija, u nedelju 19.novembra sa početkom u 09:00 časova.

Zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona 061 16 81 049, ili putem mejl adrese compasssoffice21@gmail.com, podaci potrebni za prijavu su: ime i prezime i broj telefona.

Compass Studio

Kotizacija u iznosu od 1000 dinara se plaća na dan održavanja turnira, a sav novac prikupljen od kotizacija biće uplaćen na račun fondacije BUDI HUMAN za STEVANA I FILIPA STOJANOVIĆA.

Funkcioneri udruženja „Compass Studio“ danas su povodom ovog turnira gosotovali na RTV Šumadija.

Generalni sekretar Compass Studio-a Dušan Matić i zamenik predsednika Stefan Bošnjaković
  • Pre nego što kažem kako smo došli na inicijativu da organizujemo ovaj događaj, odnosno turnir želim da kažem da Filmski centar „Compass Studio“ pored svojih osnovnih delatnosti kojima se bavi, bavi se i humanitarnim radom. S obzirom da poznajem jednog od dečaka inače Stevana kome sam predavao u Čičinoj školi, jer sam inače i profesor fizičkog, znam da su to dečaci koji su pre svega dobri, i koji boluju od jako teške bolesti, teškog oblika autizma, tako da mi smo došli na ovu ideju, s obzirom da znamo da su skoro izgubili oca. Smatram da svako dete na ovoj planeti zaslužuje da bude u ljubavi i da se oseća srećnim, tako da citirao bih pokojnog patrijarha Pavla koji je govorio: „Činite dobro da vam ne dosadi“. Tako da mi smo došli na inicijativu da organizujemo humanitarni turnir u stonom tenisu gde će sav novac koji bude prikupljen biti uplaćen na račun ovih dečaka- izjavio je Dušan Matić generalni sekretar Compass Studio-a.
Compass Studio

Da učestvuje može svako, pre svega ko želi da pomogne porodici Stojanović, Filipu i Stevanu, i svako ko se rekreativno bavi stoni tenisom, ili voli da igra, ali jednostavno tu smo tog dana pre svega da bi sakupili novac, kako bi im pomogli, a onda i da provedemo taj dan u rekreaciji – izjavio je Stefan Bošnjaković zamenik predsednika Compass Studio-a.

Compass Studio
  • Ovom prilikom bih pozvao sve mlade ljude koji imaju slične ideja, a možda nemaju mogućnost da ih sprovedu u delo, pozivamo što više mladih ljudi da se priključe ovim akcijama, jer upravo je na nama relativno mladim ljudima je da dajemo razne ideje, inicijativa i da pomažemo onima kojima je pomoć potrebna. Pozivam sve ljude dobre volje, humane ljude, ljude koji žele da pomognu da pošalju poruku 1314 na 3030, to je direktna donacija koju dobijaju Filip i Stevan preko fondacije BUDI HUMAN- dodao je Bošnjaković.

Redakcija: Aranđelovac.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *