SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA SRPSKE NARPEDNE STRANKE U ARANĐELOVCU

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Aranđelovcu izdao je saopštenje i dostavio ga portalu arandjelovac.com.

Saopštenje prenosimo u celosti.

SRPSKA NAPREDNA STRANKA

Kampanja za parlamentarne izbore nije ni počela, a Đilasovi i Šolakovi mediji pokazuju suštinu svog postojanja koja se može objediniti samo u jednom, a to je patološka mržnja prema Aleksandru Vučiću i njeogvoj porodici.
Najnoviji u nizu skandaloznih sadržaja koji se emituju na medijima pod šapom dvojca Đilas – Šolak jeste takozvani dokumentarac o predsedniku Republike Srbije u kome se na brutalan način demistifikuje svaki navodni pokušaj demokratije i nepristrasnog izveštavanja.


Gospodo iz tajkunskih medija, postavljamo vam pitanje: da li vas je makar malo stid, da li makar malo imate obraza i mislite li o posledicama brutalnih laži i napada na porodicu Vučić? Da li se tako brani demokratija i da li na taj način pokušavate da javnosti prikažete lik i delo Aleksandra Vučića? Mislite li da ćete metodama na kojima bi vam pozavideli Hitler i Gebels uspeti u svojoj zamisli da Srbiju ponovo ubacite u blato iz kojeg se više od 10 godina pokušavamo izbaviti?


Poručujemo da naš narod nije lako obmanuti, izvukli smo pouke iz prošlih vremena i umemo da razlikujemo istinu od trule propagande Đilasa i Šolaka.


Jako, snažno, jedinstveno kažemo:
Srbija ne sme da stane!
Do kraja uz Aleksandra Vučića!
Do pobede!

Srpska napredna stranka OO Aranđelovac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *