PREDSEDNIK VUČIĆ: Posle ovih, nema izbora do 2027. godine

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na televiziji Pink da su ovi izbori važni jer posle njih, četiri godine neće biti izbora, te da će posle toga svi izbori zajedno biti održani 2027. godine.

Foto: pink.rs

U razgovoru koji je trajao više od sat vremena, on je rekao da ga je u mladosti više puta privodila policija i da je „delimično odrastao na ulici“.

On je u jutarnjem programu poručio građanima da ako misle da im je bolji Nebojša Zelenović, Dragan Đilas ili Zdravko Ponoš, slobodno glasaju za njih, ali da u njihovo vreme nije bilo bolje.

„A meni ćete da pretite zatvorom i plivanjem? Pa ja sam delimično na ulici odrastao. Nije mene jednom policajac dovodio u stanicu i sa stadiona i odavde i odande, pa ćete vi sad da mi pretitie, ali nikad nisam krao i pljačkao svoj narod, a mladost nosi ludosti“, rekao je predsednik države. Ponovio je da je opozicija „dobila izbore za 17. decembar“, ali nije naveo kada će ih tačno raspisati.

Na kraju je ponovio da su izbori važni jer posle toga izbora neće biti četiri godine, a da će 2027. biti održani svi izbori zajedno. Dodao je da zbog obaveza neće uspeti da učestvuje mnogo u kampanji, ali će „učestvovati srcem“.

Preuzeto sa: kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *