Vučić o opoziciji: „Nikakve razlike nema između onih s leva i onih s desna!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Šapcu da nikakve razlike nema između onih s leva i onih s desna.

– Jedni vam govore „mi smo za NATO, za sankcije Rusiji, za nezavisno Kosovo“, a drugi govore „mi smo veliki rodoljubi“. I jedni i drugi bi vodili politiku onih prvih. A to je politika onih koji su im naredili da mora da se ujedine svi zajedno i da sruše Srbiju – rekao je Vučić o opoziciji.

Podsetimo, Vučić je poručio pred sastanak sa „velikom petorkom“ da će danas biti najteži dan za njega, a jedan od najtežih za Srbiju.

Foto: printscreen

Vučić je istakao da će nastaviti da se bori i čuva Srbiju.

– Pretpostavljam sa čim dolaze i šta donose. Noćima zbog toga ne spavam, ne znam da li bih vikao od muke, da li bih plakao od muke, ali na kraju sve što mogu da kažem to je da ćemo tražiti način i da ćemo uspeti da sačuvamo Srbiju i da je ne damo na poklon nikome, već da uvek pripada našem narodu. Dolazi za sat vremena petorka velikih, jakih, najjačih, silnih. Mi smo mala zemlja, moramo da vodimo brigu o sebi. Neću da se borim i čuvam sebe, ali ću da se borim i čuvaću Srbiju, boriću se svim srcem ma koliko da ih je. Čuvaću i KiM i naš narod na KiM – rekao je Vučić pre sastanka sa „velikom petorkom“.

Vučić se sastaje sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, savetnicima  za spoljnu i bezbednosnu politiku predsednika Republike Francuske i kancelara Savezne Republike Nemačke, Emanuelom Bonom i Jensom Pletnerom, i diplomatskim savetnikom predsednice Vlade Republike Italije Frančeskom Talom.

Preuzeto sa: Informer.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *