Smotra nove mehanizacije JKP Bukulja Aranđelovac!

U krugu uprave JKP Bukulja Aranđelovac održana je smotra nove mehanizacije koja je nabavljena u poslednje dve godine uz podršku lokalne samouprave.

Foto: printscreen

Na ovoj impresivnoj smotri predstavljene su nove radne mašine koje su od velikog značaja za RJ Vodovod i kanalizaciju i RJ Čistoća i javna higijena. Među nabavljenim mašinama za RJ VIK su kamioni putari, skipovi, traktori i cisterna za održavanje kanalizacione mreže opremljene najsavremenijim Voma sistemom. Nova mehanizacija za RJ Čistoću i javnu higijenu uključuje cisternu za vodu, kamione smećare i vozilo za zoohigijenu.

Direktor JKP Bukulja, Milan Jaćimović, srdačno je dočekao Bojana Radovića, predsednika opštine Aranđelovac, na ovom značajnom događaju. Predsednik Radović je u svom obraćanju pozdravio i pohvalio zaposlene radnike koji svakodnevno marljivo rade na očuvanju čistoće grada i održavanju vodovodne infrastrukture. Istakao je da su ovo istorijska ulaganja za JKP Bukulja jer decenijama pre toga, jkp nije nabavilo nijednu novu radnu mašinu. Sada, sa ovom novom opremom, JKP Bukulja postaje najopremljenije preduzeće ove vrste u Srbiji.

Foto: printscreen

Nadalje, predsednik Radović je pohvalio kontinuirane napore da se ulaže u novu opremu za rad, ali i u rekonstrukciju kruga uprave i drugih objekata koje preduzeće održava. Uz dalju podršku Opštine, planira se nastavak ulaganja u nove radne mašine i opremu kako bi se unapredile usluge koje se pružaju građanima kao javni sektor, ali i rad na proširenju vodovodne i kanalizacione mreže koji će dodatno omogućiti rekonstrukcija cevovoda za sirovu vodu Kačer-Garaši.

Foto: printscreen

Direktor JKP Bukulja, Milan Jaćimović, je izrazio zahvalnost za podršku Opštine u razvoju preduzeća, ali i zahvalnost svim kolegama, posebno onima koji rade na terenu, na njihovoj posvećenosti u radu tokom svih dana u godini, bez obzira na praznike i vremenske uslove. On je takođe istakao da će se nastaviti sa ulaganjima kako bi se unapredili uslovi rada i, samim tim, usluge koje se pružaju građanima.

Foto: printscreen
Foto: printscreen

Ova smotra nove mehanizacije jasno pokazuje posvećenost unapređenju infrastrukture i kvaliteta života u opštini Aranđelovac, čineći JKP Bukulja ponosom grada nakon više decenija.

Izvor: JKP Bukulja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *