Compass Studio: NAGRADNI KONKURS ZA KRATKU PRIČU!

Udruženje građana Filmski Centar „Compass Studio“ raspisalo je danas „Nagradni konkurs za najbolju kratku priču“, i on će trajati do 11.11.2023. godine, punih 25 dana.

Konkurs je namenjen učenicima viših razreda osnovnih škola (V-VIII), i učenicima srednjih škola sa teritorije opštine Aranđelovac.

Kandidati će moći da izaberu jednu od tri teme: ljubav, sreću ili prijateljstvo.

Foto: TV Sunce

– Svi učesnici će moći da biraju jednu od tri teme, teme su ljubav, sreća i prijateljstvo. Generalno je ideja bila da pored svih toksičnih i malicioznih sadržaja koje promovišu razni jutjuberi i tiktokeri glorifikujemo ljubav sreću i prijateljstvo kao osnovne emocionalne i psihološke koncepte- izjavio je Stefan Bošnjaković zamenik predsednika „Compass Studio-a“.

USLOVI KONKURSA:

Konkuriše se kratkom pričom do tri kucane strane, priča obavezno mora imati naslov, a iznad naslova potrebno je napisati izabranu temu. Priča se piše na srpskom jeziku, fontom „Courier ili Courier new“ (ovako napisana priča izgleda kao da je kucana na pisaćoj mašini), veličina fonta 12pt, ista se šalje u „pdf“ formatu na email adresu compasssoffice21@gmail.com, naslov mejla: „NAGRADNI KONKURS 2023„, pored priče u istom mejlu potrebno je dostaviti sledeće podatke: ime i prezime kandidata, godinu rođenja, naziv obrazovne ustanove, broj telefona i mejl adresu.

Jedan kandidat može konkurisati samo jednom pričom, a radovi koji ne budu zadovoljavali navedene uslove konkursna komisija neće uzimati u razmatranje.

Foto: Compass Studio

NAGRADE:

Biće dodeljeno ukupno 10 nagrada, za 10 najboljih priča. Prve tri nagrade su novčane: prva nagrada iznosi 8000 dinara, druga 5000 dinara i treća 3000 dinara, a od četvrtog do desetog mesta biće dodeljene druge nagrade.

SVEČANOST DODELE NAGRADA:

Rezultati konkursa biće objavljeni na svečanosti dodele nagrada u prostorijama muzičke škole „Petar Ilić“ u Aranđelovcu.

Datum održavanja svečanosti biće naknadno objavljen, a priča koju konkursna komisija proglasi za najbolju biće pročitana na svečanosti pred gostima.

Kontakt telefon za sva pitanja, informacija, savete i tehničku podršku: 061 16 81 049

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *