Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić poručio OPOZICIJA ŽELI DA DOĐE NA VLAST BEZ IZBORA!

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić istakao je da je Srpska napredna stranka spremna za izbore, jer je oduvek svemu pristupala posvećeno, ma kakvi oni bili.

Foto: alo.rs

– Bitna nam je svaka zajednica, opština, svaki građanin. Moramo nešto da učinimo da bi ljudi živeli bolje. Kada se jedni završe, mi se već pripremamo za druge. Morate odati poverenje ljudima koji su glasali za vas – naveo je on gostujući na TV Pink i istakao da je suština da današnja opozicija želi vlast bez izbora.

– Kada je vlast rešila da im izađe u susret, i dozvolila im da biraju kada žele izbore, oni su se ućutali. Oni žele da ih neko „posadi“ u fotelju, gde će biti ministri, premijeri i ostalo. Žele da rade sve ono što su radili kada su bili na vlasti – poručio je predsednik Izvršnog odbora SNS-a, prenosi pink.rs.

Kako dodaje, oni žele da naprave pometnju, dotaknu se neke ljudske tragedije kako bi se dokopali nekog glasa više.

– Unapred vam kažem da će da kukaju zbog rezultata – rekao je Glišić.

– Oni nemaju nikakvu politiku, oni ne grade puteve, ne otvaraju fabrike. Mi smo juče otvorili auto-put i to će se nastaviti. Vi morate da izađete sa nečim za građane – dodao je on.

Glišić je istakao da je opozicija predsednika Vučića u svim svojim javnim nastupima okarakterisala najgorim na svetu, dok sa druge strane, predsednik Vučić radi, i trudi se da naša zemlja napreduje u svakom mogućem segmentu.

Preuzeto sa: alo.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *