Ove nedelje u našem bioskopu

Bioskop je oduvek bio jedan od najboljih načina da se završi težak i naporan dan, a film glavna razonoda i razbibriga za apsolutno sve generacije.
Bioskop centra za kulturu opštine Aranđelovac obezbedio je svojim sugrađanima izuzetno bogat filmski program.

U utorak 10.10. ljubitelji vrhunske akcije i trilera moćiće da uživaju u četvrtom nastavku filmske franšize „Plaćenici“, u režiji Skota Boa, u terminima od 18 i 20 časova. Serija filmova „Plaćenici“ okupila je najlegendarniju filmsku ekipu u istoriji kinematografije, Silvester Stalone, Dolf Lundgren, Arnold Švarceneger, Džet li, Brus Vilis, Žan Klod Van Dam i Čak Noris svakim delom sve više pomeraju granice napetosti i uzbuđenja kod publike. Svakako film koji ne bi trebalo propustiti.

Foto:Tanjug

Sreda 11.10. rezervisana je za najmlađe, oni će od 18 časova moći da uživaju u uzbudljivim avanturama Patrolnih šapa, dok će od 20 časova ljubitelji naučne fantastike moći da prate film „Tvorac“ najnovije ostvarenje Gareta Edvardsa, koji prati sukob ljudi i veštačke inteligencije u budućnosti.

Foto:CineStar Cinemas

U petak 13.10. od 17 i 20 časova Heriji Hilijarda u režiji Radoša Bajića, napeta istorijska drama koja govori o spašavanju američkih i drugih saveznih pilota tokom 1944. godine na improvizovanom aerodomu u selu Pranjanima tokom drugog svetskog rata.

Foto:IMDb

Za one koji su slobodni tek za vikend, u subotu 14.10. Patrolne šape od 18 časova i Heroji Hilijarda od 20 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *