JKP Bukulja-Promocija Reciklomata ispred Fortuna centra

Jučerašnji dan, 10. jul 2024. godine, bio je značajan za naš grad. Ispred Fortuna centra održana je promocija reciklomata, koji je nakon servisa i rebrendinga premešten sa Gradskog trga. Ovaj događaj je deo kampanje „Za čistiji Aranđelovac“ koju sprovodi JKP Bukulja u saradnji sa partnerima kompanijom Knjaz Miloš i operatorom ambalažnog otpada Sekopakom.

Jkp Bukulja

Zahvaljujući angažovanju građana i kompaniji Knjaz Miloš, koja je podržala našu kampanju „Za čistiji Aranđelovac“, grad je dobio reciklomat sa jasnim ekološkim ciljevima – dostizanje kvota prikupljene ambalaže. Naši sugrađani, a posebno deca školskog uzrasta, odazvali su se kampanji i zahvaljujući njihovom trudu, uspeli smo da ostvarimo postavljene ciljeve. Započinjemu novi ciklus sa novim izazovima, ovog puta i uz podršku Fortuna centra, koja svojim primerom pokazuje koliko je važno da se i lokalna privreda uključi u ekološke projekte.

Jkp Bukulja

Posebno se zahvaljujemo svim građanima koji su juče došli na promociju i doneli ambalažu za odlaganje u reciklomat. Za svoj trud su dobili simbolične poklone i osveženje od kompanije Knjaz Miloš.

Pozivamo sve građane da prilikom sledeće kupovine ponesu iskorišćenu ambalažu od vode, sokova i drugih napitaka i odlože je u reciklomat ispred Fortuna centra. Na taj način, zajedno doprinosimo očuvanju i daljem razvoju Aranđelovcu.

Hvala vam što ste deo ovog važnog ekološkog projekta!

Vaš JKP Bukulja Aranđelovac!

Preuzeto sa JKP Bukulja Aranđelovac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *