Sraman napad na predsednika Vučića i njegovu porodicu! Srđan Škoro- Lice pakla!

Iz najmračnijeg dela pakla došao je nošen Hitlerovom ideologijom da ljude šalje u logore i rudnike! Lice pakla- Srđan Škoro!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Aranđelovcu najoštrije je osudio ovu podmuklu nacističku izjavu Srđana Škora. Saopštenje OO SNS u Aranđelovcu prenosimo u celosti.

Printscreen

Kako smo već najavili u prethodnim saopštenjima bolesti uma pojedinih opozicionara nema kraja.

Najnoviji u nizu presedana kada je zdrav razum u pitanju je izjava izvesnog Srđana Škora na televiziji „KTV“ koji je rekao da Danila Vučića treba, zajedno sa ocem, zatvoriti u rudnik gde bi se „tuširali uranijumom“. Bolesnik je potom nastavio sa gnušnim izlaganjima poručivši da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i poslati ga na Kosmet, time direktno pozvavši na njegovo ubistvo. Ne samo što je Škoro prešao svaku granicu razuma i poput najsurovijih ustaških ideologa izneo ideju o monstruoznom mučenju, već je to uradio javno i kako se čini, naišao na oduševljenje manjine bolesnika, istomišljenika, koje naša zemlja, nažalost, ima.

Ovakve i slične izjave odavno već nemaju nikakve veze sa opozicionim mišljenjem niti sa bilo kakvom političkom borbom. Ovo je otvoreni poziv na ubistvo i to najsurovije moguće. Zato, pozivamo nadležne instance da reaguju i spreče ovakve i slične ludačke zamisli i izjave.

Izvinjavamo se na rečniku, ali on je jedini prikladan: bolesnici i ludaci koji svoje živote posvećujete mržnji prema Aleksandru Vučiću, koja je toliko sumanuta da prelazi na sve članove njegove porodice, shvatite i pogledajte se u ogledalo, tamo ćete videti sve sopstvene strahove i neostvarene želje. Prekinite da zadirete u svetost porodice, da prizivate krv, jer nećete uspeti. Nikada Srbija više neće biti mesto raspirivanja mržnje i netolerancije. Ne damo vam Danila Vučića niti bilo čije drugo dete. Vaša ljubomora može slobodno da raste, jer Srbija iz dana u dan jača, zahvaljujući se i ide sigurnim korakom napred.

STOP NASILJU!

ŽIVELA SRBIJA!

ŽIVELA PORODICA VUČIĆ!

OO Srpske napredne stranke u Aranđelovcu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *