„BRANIMO PRAVO NA LJUDSKO DOSTOJANSTVO!“ Današnje saopštenje OO Srpske napredne stranke u Aranđelovcu

Povodom podmuklih, mučkih, beskrupuloznih i krvožednih napada na Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, OO Srpske napredne stranke u Aranđelovcu izdao je saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

Printscreen

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Aranđelovac najoštrije osuđuje nastavak demonizacije i orkestrirane kampanje protiv Danila Vučića, sina predsednika Republike Aleksandra Vučića.

U svojim izopačenim, razuma potpuno lišenih i etičkih normi apsolutno zapostavljenih, tekstovima, gostovanjima kojekakvih analitičara i drugim medijskim spinovima trude se da predstave Danila Vučića kao mafijaša, kriminalca i samim tim kao neko ko je potpuno legitimna meta u svakom smislu.

Smeta im odlazak na utakmice reprezentacije Srbije u Nemačku, kao da na istim tim utakmicama nije bilo desetine hiljada drugih državljana naše države i naših sugrađana. I jedini problem i što je naše dudladere podržao Danilo Vučić, momak koji se nikada nije medijski eksponirao, nikada nije imao nikakvu javnu funkciju i kome je jedini, najveći i neprostivi „greh“ taj što je sin Aleksandra Vučića.

Patološka mržnja, potpuno haotično ponašanje koje prevazilazi sve granice zdravog razuma prema osobi koja živi sasvim normalan i pristojan život, prema mladiću koji se dokazao kao veliki patriota i izuzetno humano ljudsko biće.

Putem ovih saopštenja nebrojeno puta smo apelovali na razum onih opozicionih, tajkunskih medija i pojedinaca koji izgleda, dokazano, razuma nemaju; nebrojeno puta smo molili da se poštuju elementarni ljudski i novinarski kodeksi, da se makar poštuje članovi porodic političkih aktera, nešto što bi valjda potpuno normalno i prirodno.

Molili smo da se zaštiti pravo na privatnost što je, takođe, valjda osnovna tekovina modernog doba. Izgleda da od naših apela nema ništa. Patologija mržnje i zla se nastavlja i kako stvari stoje, nastaviće se i u narednom periodu.

Zato je i naša poruka ista kao ranije, a to je da ćemo se snažno, odlučno i veoma glasno boriti za poštovanje osnovnog ljudskog dostojanstva, stati iza predsednika Aleksandra Vučića, iza njegovog sina Danila i svih članova porodice Vučić.

Braneći njih, branimo i pristojnu Srbiju, branimo pravo na porodicu, na ljubav i na čast, branimo princip da se nikada u političkoj ili bilo kojoj borbi ne vređaju, napadaju i targetiraju oni koji u istoj ne učestvuju.

Živela Srbija!

Živela porodica Vučić!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Aranđelovcu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *