Skupštinsko zasedanje nastavlja se 1. septembra

Na današnjoj 4. sednici Skupštine opštine Aranđelovac podnet je Izveštaj o izvršenju budžeta za prvih šest meseci ove godine, a podneti su i izveštaji o radu za prošlu godinu i izmene u programu poslovanja javnih preduzeća i ustanova koje se finansiraju iz lokalnog budžeta.

Predsednik opštine Bojan Radović je rekao da ukupno ulaganje u zdravstvo lokalne samouprave je veće od 100 miliona dinara.

„Ponosan sam na sve što smo u saradnji sa državom uradili za unapređenje zdravstvenog sektora u našem gradu,“ kazao je Radović i apelovao na poštovanje poslovnika o radu Skupštine.

„Pozivam sve odbornike na konstruktivan rad, odgovornost mora da postoji kod predstavnika pozicije, ali i kod predstavnika opozicije. Uložili smo najviše novca u asfaltiranje i sve je transparentno i po zakonu. Socijalni aspekat, davanje studentima i drugi oblici pomoći su najveći u istoriji Aranđelovca“.

Radović je rekao i da će biti nastavak ulaganja u razvoj grada i borba za uredno vodosnabdevanje.

„Završićemo sve projekte koje smo obećali građanima. Komunalno preduzeće radi sa velikim naporima zaposlenih, jedina smo opština ovog leta bez restrikcija vode, ne odustajemo od projekta crpne stanice Kačer, a kupili smo i opremu za traženje gubitaka vode. Imamo jedan od najskupljih sistema za vodosnabdevanje. JKP „Bukulja“ plaća godišnje oko 100 miliona dinara za struju, neophodnu za proces prebacivanja vode u fabriku za preradu i dalju distribuciju, a sve to diktira i cenu računa za vodu.“

Nakon konsultacija predstavnika svih odborničkih grupa, usvojen je predlog da se 4. sednica SO Aranđelovac nastavi u četvrtak, 1. septembra u 10:00 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *