Milionska ulaganja u turizam

Danas su u prostorijama Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija predstavnici lokalne samouprave potpisali dva veoma značajna ugovora o dodeli sredstava za unapređenje turističke ponude u Aranđelovcu.

Predsednik opštine Bojan Radović potpisao je ugovor o realizaciji projekta kompletne sanacije i rekonstrukcije javne parkovske površine „Milan Ilić Čiča“ – Žućin parkić. Uz dodatna sredstva koja će izdvojiti Opština Aranđelovac biće uloženo nekoliko desetina miliona dinara čime će Žućin parkić dobiti potpuno nov izgled. Očekuje se da ovaj projekat bude realizovan u narednih godinu dana.

Direktorka Turističke organizacije Aranđelovac Jelena Milivojević potpisala je ugovor o realizaciji projekta saobraćajne signalizacije za označavanje turističkih odredišta na teritoriji opštine Aranđelovac. Uz podršku lokalne samouprave izdvojena sredstva za realizaciju ovog projekta dostići će cifru od 5 miliona dinara.

Velika zahvalnost Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija na značajnim sredstvima kojima će Aranđelovac postati još lepši i uređeniji grad.

Predstavljamo Vam fotografije kako će Žućin parkić izgledati za, nadamo se, manje od godinu dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *