Nagrade za đake generacije

Predsednik opštine Bojan Radović uručio je laptop računare za dva najbolja učenika generacija srednjih i osnovnih škola sa teritorije opštine Aranđelovac.

Danas je u prostorijama Opštine Aranđelovac organizovan prijem za najbolje đake generacije 2019/2020 godine. Na osnovu utvrđenog bodovnog kriterijuma u koji se uračunavaju ocene iz redovne nastave i uspesi na takmičenjima tokom protekle četiri godine za đake generacije proglašeni su Teodora Lazarević, učenica osnovne škole “Svetolik Ranković” i Luka Zoroje, učenik srednje škole gimnazija “Miloš Savković”.

Bojan Radović istakao je važnost ulaganja u školstvo i razvoj obrazovnih institucija. On je kazao da je lokalna samouprava u saradnji sa nadležnim kancelarijama Vlade Republike Srbije uradila mnogo kako bi se stanje u školskim i sportskim objektima značajno unapredilo. Čestitao je dobitnicima priznanja i izrazio nadu da će godine koje dolaze doneti još bolje rezultate za aranđelovačke učenike. Najavio je nova velika ulaganja u razvoj škola i infrastrukture neophodne za kvalitetnu školsku nastavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *