Leto velikih radova u Aranđelovcu

Pored velike obnove i kompletne rekonstrukcije Opšte bolnice, projekta vrednog preko 10 miliona evra, završava se i trafostanica “Aranđelovac 2”. Takođe, velika su ulaganja i predstavnika privatnog sektora: rekonstruiše se hotel “Šumadija” i završavaju radovi na “Lovačkom domu”, a više od 100 miliona dinara opredeljeno je za ovu fazu asfaltiranja i postavljanje novih pešačkih semafora.

Okončano je asfaltiranje platoa trafostanice “Aranđelovac 2”. Radovi ulaze u završnu fazu, a nakon realizacije ovog milionskog projekta, biće rešen problem snabdevanja električnom energijom i stvorena mogućnost za otvaranje novih radnih mesta.

Završeni radovi na parkingu kod vrha turističkog kompleksa planine Bukulja.

Radilo se u Misači, Stojniku, Brezovcu, Bukoviku, Darosavi, Orašcu, Banji, Raniloviću, Venačnima, Kopljarima i svim ostalim mesnim zajednicama.

Asfaltiran je i produžetak ulice Svetolika Rankovića na “Đikinom brdu”. Završava se i kompletna obnova sportskog terena u ovom naselju.

Završeni su radovi u ulici Stevana Sremca na lokaciji levo od mosta na početku Trešnjevičkog puta. Da bi se ovaj put uradio prvobitno su morali biti rešeni imovinsko-pravni odnosi, zatim su rađeni zemljani radovi, na delu gde je falila kamena konstrukcija i izdizanje kanalizacionih šahti, potom nasipanje kamenom pa tek onda su usledili radovi na asfaltiranju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *