Aranđelovac – grad milionskih projekata

Predsednik opštine Aranđelovac Bojan Radović obišao je radove na rekonstrukciji Opšte bolnice u Aranđelovcu. On je predstavio detaljan plan uređenja, dogradnje i adaptacije bolničkog kompleksa. U prvoj fazi radova biće potpuno rekonstruisana glavna zgrada Opšte bolnice i dozidan još jedan sprat. Bolničke i dijagnostičke sobe biće uređene prema modernim standardima. Nakon toga, sledi faza uređenja i ostalih objekata u sklopu Opšte bolnice. Vrednost ulaganja u radove će biti skoro 10 miliona evra, a dodatnih blizu 6 miliona evra će biti uloženo u kupovinu opreme.

Bojan Radović je rekao da ni deo projekata ne bi bio moguć bez podrške Vlade Republike Srbije. Naglasio je da rekonstrukcija Opšte bolnice predstavlja najveće ulaganje u Aranđelovcu u proteklih pola veka. Najavio je još nekoliko milionskih investicija uređenja hotela, škola, izgradnju bazena i najveći od svih, auto-put “Vožd Karađorđe”, koji će Aranđelovcu doneti mogućnost najvećeg razvoja u istoriji grada.

“Do pre samo nekoliko godina bilo je potpuno nezamislivo da će Aranđelovac dobiti ovakva ulaganja za razvoj raznih oblasti života. Danas, možemo reći da je pred našim gradom velika budućnost i godine nade. Aranđelovac je grad milionskih projekata,” zaključio je predsednik opštine Bojan Radović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *