Uskoro početak radova na Opštoj bolnici

Predsednik opštine Aranđelovac Bojan Radović obišao je i danas seoske mesne zajednice u kojima se dele besplatni paketi pomoći za penzionere sa primanjima manjim od 30 hiljada dinara.

Bojan Radović je rekao da je ukupno 14 građana pozitivno na korona virus u opštini Aranđelovac i da se situacija sa epidemijom polako stabilizuje. Najavio je da će uskoro, u prvim danima maja meseca, početi i najavljena kompletna rekonstrukcija Opšte bolnice, za koju će biti uloženo više od milijardu dinara.

Završava se izgradnja mosta u Bosuti, porušenog tokom elementarnih nepogoda, a izgrađen je po najmodernijim standardima. Radović je istakao je da će biti još nekoliko milionskih projekata sanacija škola i drugih važnih, strateških ulaganja, poput početka radova na brzoj saobraćajnici i auto – puta “Vožd Karađorđe” na relaciji Aranđelovac – Mladenovac – Beograd i drugog kraka koji će se spajati sa južnom Srbijom.

Zamenik predsednika opštine Miladin Jakovljević rekao je da će svi penzioneri sa primanjima manjim od 30 hiljada dinara dobiti pomoć koju je lokalna samouprava namenila, a posebno se zahvalio mladim volonterima koji su pokazali izuzetnu želju i zalaganje u teškim okolnostima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *