Otvoren Info centar

Otvoren Info centar

Posle nekoliko nedelja radova okončan je projekat rekonstrukcije opštinskog lokala na trgu “Venac slobode”.

Na ovom mestu ubuduće će biti Info centar Turističke organizacije Aranđelovac. Tim povodom, večeras je upriličena prigodna svečanost, a prisutnima se obratio predsednik opštine Bojan Radović, koji je naglasio važnost ulaganja u obnovu i sanaciju objekata. On je istakao da je ovo samo jedan u nizu projekata koji se trenutno završavaju u Aranđelovcu.

Bojan Radović kazao je da će otvaranjem Info centra sugrađani i svi gosti dobiti značajno bolji uvid u gradska dešavanja i organizaciju kulturnih manifestacija. To će značajno pomoći poboljšanju turističke usluge u našem gradu.

Očekuje se nas skori početak sanacije hotela Šumadija, a u pregovorima smo o finansiranju rekonstrukcije hotela Staro zdanje. Pred nama je period kada ćemo vratiti Aranđelovcu značaj turističke banje koji je imao pre više od pola veka, naglasio je u svom obraćanju predsednik opštine Radović.

Vrednost radova na rekonstrukciji je 4 miliona dinara, a prostorije Info centra služiće svim zainteresovanim za dešavanja u Aranđelovcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *