Veliko spremanje za jesenju sportsku sezonu

Veliko spremanje za jesenju sportsku sezonu

Početkom septembra počinje zamena parketa u velikoj sali SRC “Šumadija”. Vrednost radova je oko 12 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz fondova kancelarija Vlade Republike Srbije.

Uveliko se radi i na maloj sali gde će biti postavljena tarafleks podloga i omogućeni znatno bolji uslovi za dvoranske sportove i takmičenja aranđelovačkih ekipa.

Direktor Sportsko – rekreativnog centra “Šumadija” Nikola Zlatković izrazio je zadovoljstvo letnjom sezonom na bazenima u Garašima koja je, prema njegovim rečima, najuspešnija u proteklih dvadeset godina.

“Značajno smo upotpunili ponudu na kompleksu u Garašima, a uz ambijent u kome se bazeni nalaze privukli smo veliki broj posetilaca. Imamo mnoštvo pratećih sadržaja za decu, sportiste i sve ljude koji žele odmor u prirodi. Uprkos tome što je bilo dosta kišnih dana tokom juna i jula meseca, već sada možemo reći da je ova letnja sezona bila najuspešnija decenijama unazad. Prethodnog vikenda smo zabeležili rekordan broj gostiju i to je podatak koji nas raduje, ali i obavezuje da iznova radimo na poboljšanju kvaliteta usluge. Pozivamo sve Aranđelovčane i turiste da nas posete i u nastavku letnje sezone”, rekao je direktor SRC “Šumadija”.

Nikola Zlatković je kazao da će dugo najavljivani projekat zamene parketa definitivno početi za dve nedelje.

“Posle mnogo proceduralnih poteškoća koje smo imali, zalaganjem vrednih ljudi, napokon ćemo započeti radove na zameni parketa u velikoj sali. Sadašnja podloga je dotrajala i nadamo se da će nakon radova naši sportisti i deca imati mnogo bolje uslove. Radovi će trajati najkasnije do kraja septembra i mislim da ćemo spremno dočekati novu sportsku sezonu”, istakao je Zlatković.

Pozivamo sve sugrađane da u narednim danima spas od vrućine potraže na bazenima u Garašima po najpristupačnijim cenama i najlepšem prirodnom okruženju. A od septembra, zna se, bodrimo naše sportistkinje i sportiste u brojnim ekipnim i pojedinačnim sportovima pod okriljem Opštine Aranđelovac u SRC “Šumadija”.

Vidimo se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *